0032 3 482 11 01
ma - vr, 9u - 17u

Verkoopsvoorwaarden

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij ons betalen via

 • Visa (via Ogone): betaal veilig met je Visa-kaart. Je bankinstelling zal je doorverwijzen naar een beveiligde pagina van internetbankieren waarbij je met behulp van een kaartlezer/digipass je PIN-code moet intikken en een elektronische handtekening moet geven. Je krijgt onmiddellijk een bevestiging van de betaling en de bestelling per email.

 • MasterCard (via Ogone): betaal veilig met je MasterCard-kaart. Je bankinstelling zal je doorverwijzen naar een beveiligde pagina van internetbankieren waarbij je met behulp van een kaartlezer/digipass je PIN-code moet intikken en een elektronische handtekening moet geven. Je krijgt onmiddellijk een bevestiging van de betaling en de bestelling per email.

 • Bancontact/Mister Cash (via Ogone): betaal veilig met je Bancontact/Mister Cash-kaart. Je bankinstelling zal je doorverwijzen naar een beveiligde pagina van internetbankieren waarbij je met behulp van een kaartlezer/digipass je PIN-code moet intikken en een elektronische handtekening moet geven. Je krijgt onmiddellijk een bevestiging van de betaling en de bestelling per email.

 • Cash on delivery (enkel België en Nederland): Betaling na ontvangst. Het bedrag wordt bij levering contant betaald aan de postbode van PostNL . Indien je na levering de bestelling gedeeltelijk retourneert of wilt ruilen is dit gratis. Indien de volledige bestelling retour komt worden er 5 euro onkosten in rekening gebracht bij deze betaalmethode.

 • Via overschrijving: Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een bevestiging per email waarin u onze bankgegevens terugvindt. U schrijft vervolgens het bedrag per giro –bankoverschrijving over. Na ontvangst wordt de bestelling verzonden.

 • Paypal: Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een bevestiging per email waarin u onze bankgegevens terugvindt. U schrijft vervolgens het bedrag per giro –bankoverschrijving over. Na ontvangst wordt de bestelling verzonden.

Verzendkosten

België en Nederland

De verzending kost 4,95 euro. Gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro of meer.

Europa zone 1

Zone 1: Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco) Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden.

Voor deze landen kost verzenden 8 euro. Bestellingen boven de 100 euro zijn gratis.

Europa zone 2 en 3

Zone 2: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië
Zone 3: Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland en Zwitserland.

Voor deze landen kost verzenden 14 euro. Bestellingen boven de 120 euro zijn gratis.

Rest van de wereld

De verzending kost 22 euro. Bestellingen boven de 175 euro zijn gratis.

Levertijden

Nadat je de bestelling geplaatst hebt ontvang je automatisch per e-mail een ontvangstbevestiging van je bestelling.

Alle producten die kunnen gekocht worden in de webshop zijn steeds uit voorraad leverbaar, tenzij anders aangegeven bij het artikel in de webshop. Indien artikelen volledig zijn uitverkocht en op een bepaalde datum terug leverbaar zijn, wordt het aangegeven als volgt: PRE-ORDER Beschikbaar vanaf.... d.w.z. dat het artikel zal uitgeleverd worden op de aangegeven datum vermeld in de webshop bij het artikel.
Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL. PostNL levert op werkdagen en zaterdagen tussen 8u en 18u.

 • België en Nederland: voor 15.59u besteld, morgen geleverd. Levering is op werkdagen en zaterdag tussen 8u en 18u.
 • Europa zone 1: 1 tot 2 werkdagen
 • Europa zone 2: 4 tot 7 werkdagen
 • Europa zone 3: 3 tot 9 werkdagen
 • Rest van de wereld: 8 tot 15 werkdagen

Ruilen en retourneren

Voorwaarden

Je kunt het artikel binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling terugsturen om te ruilen.

De kosten en het risico van de terugzending zijn voor rekening van de klant. Vergeet je vooraf aangemelde zending dus niet te frankeren en sluit een kopie van de factuur bij, alsook het 'Formulier Ruilen & Retourneren'. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde ruilzendingen worden te allen tijde geweigerd!

Producten dienen in ongebruikte staat en in de originele verpakking terug te worden gestuurd. Dit houdt in dat alle labels in oorspronkelijke staat aan het kledingstuk moeten zijn bevestigd. Wij kunnen geen gedragen (het product mag uiteraard wel gepast worden boven de slip) of anderszins beschadigde zwemkleding terugnemen, tenzij er sprake is van een fabricagefout. De kleding mag ook geen draagsporen, zoals rook- of kooklucht, bevatten. Wij behouden dus het recht om ruilzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook als de producten verkeerd zijn behandeld.

Vul het formulier in

Download het document 'Formulier Ruilen & Retourneren' en vul het volledig in. Voeg het document samen met de producten die je wil retourneren en stuur ze op naar:

PhaxOnline
Turnhoutsebaan 253A
2970 Schilde
België
E-mail : support@phaxonline.be

Je kan kiezen voor omruilen

Binnen 2 dagen na ontvangst wordt de ruiling voltooid.
Verschillen in bedragen worden verrekend. Deze worden terug gestort of aangerekend. Afhankelijk van de keuze van het artikel.
Bij omruilingen worden geen nieuwe verzendkosten aangerekend.

Je kan kiezen voor store credits en krijg 15% gratis credits

Het bedrag wordt op je PhaxOnline account geplaatst en kan je gebruiken voor je volgende aankoop.
Met deze optie krijg je 15% extra credits. Is je aankoopbedrag bijv. 100 euro, dan krijg je 115 euro credits. 
Mocht je geen account hebben, dan wordt deze automatisch voor je aangemaakt.

Je kan kiezen voor terugbetaling

Bij keuze voor terugbetaling wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen na retour ontvangst van het product teruggestort op uw rekening.
Als de hele bestelling wordt geretourneerd, dan worden de verzendkosten en administratiekosten afgetrokken van het terug te betalen bedrag. Als een deel van de bestelling wordt geretourneerd, dan worden geen verzendkosten en administratiekosten afgetrokken.

Persoonlijke gegevens

De door jou verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en niet doorgegeven aan derden. De bestelgegevens worden uitsluitend door ons gebruikt om je bestelling te verwerken en uit te voeren.

De persoonlijke gegevens zullen wij niet gebruiken voor ongevraagde reclame. Je ontvangt slechts e-mail ter bevestiging van je bestelling of e-mail die betrekking heeft op je bestelling.

Vragen en Klachten

Wij doen ons best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je toch nog vragen of klachten hebt, raadpleeg dan onze pagina Klachten en vragen.

Correspondentieadres

Turnhoutsebaan 253A
2970 Schilde
België 
E-mail : support@phaxonline.be

Snelle levering binnen de 24u
 • Gratis levering in België en Nederland vanaf 50 euro
 • Snelle levering en service
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Klantenservice via
  tel. 0032 3 482 11 01 of e-mail
 • Of kom langs in de PHAX Store
  Turnhoutsebaan 253A
  2970 Schilde (Belgiƫ)
  www.phax.be